Menu

5# BIOELIXIRE – Argan Oil Serum

bioelixire-argan-oilMinden haj erősítést, védelmet és szépítést igényel. Az Argan Oil szérum Bioelixire egy nagyszerű termék a mindennapi hajápoláshoz, amely természetes olajokból tevődik össze. Regenerál, hidratál és védi a hajat a sérülések és gyengítés ellen. Ugyancsak hatással van a haj megjelenésére – ragyogást biztosít, kiküszöböli a mattot, puhává és rugalmasabbá teszi. Az Argan Oil Serum kozmetikumként is használható a törékenység és végek töredezésének megelőzésére, valamint a korai öregedésre.

Mennyiség: 50 ml/1.69 fl oz

Bioelixire Argan Oil Serum – mit érdemes tudni a termékről?

Összetétel elemzés

A név utalásának megfelelően, az arganolaj-szérumnak ezt a különleges olajt kell tartalmaznia, méghozzá megfelelő mennyiségben. Sajnos, a Bioelixire csalódást okoz e téren. Az Argan Oil Serum összetételében három olaj van jelen, s mindegyikük csak nyomokban. A megemlített olajok a következők: Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil és Helianthus Annus Seed Oil. Regeneratív argan olaj sérült hajra, fiatalító és védő jojobaolaj és ragyogóan hidratáló napraforgóolaj – ezek kisebb mennyiségben vannak jelen, mint a szilikonok. Mindazonáltal, egy ilyen alacsony árkategóriában ez a három olaj soknak minősül.

Formula leírás

A Bioelixire Argan Oil Serum olyan komplex tulajdonságokkal rendelkező termék, amely az összetételnek köszönhetően még kellemesebb. Az olaj gyorsan megszárad a hajon, és nem hagy olajos réteget. Valójában Valójában az olaj folyós állaga sűrűbb is lehetne, mert alkalmazáskor gondok merülnek fel és ezzel a termék gyorsan elhasználódik. A Bioelixire Argan Oil illata kellemes. Finom, de nem érezhető sokáig a hajon.

Használat

A Bioelixire argánolaj haj szérum használatát megkönnyíti a pumpa, amivel tökéletes adagokat kaphatunk. Egy nagyobb csepp teljesen befedi az egész hajat. A kozmetikumot száraz és nedves hajon használhatjuk egyaránt, különösen száraz hajon és, amely védelmet igényel a végeken. A Bioelixire Argan Oil Serum nagyszerű kozmetikum a stilizáláshoz.

További információ

Ár – nagyon alacsony. A versenytársak példát vehetnének a Bioelixire olajtól, ami azt bizonyítja, hogy olcsóbbkivitelezésben is felhasználható három olaj. Csomagolás – kényelmes. Az Argan Oil szérumnak kicsi, műanyag palackja van, sötét pumpával. Űrtartalma 50 ml/1.69 fl oz, a design egyszerű és átlagos minőségű.

Előnyök:

  • három olaj a készítményben
  • kényelmes csomagolás
  • nagyon alacsony ár
  • precíz pumpa
  • könnyebb hajstilizálás

Hátrányok:

  • nagy mennyiségű szilikonok
  • folyós állag