Menu

7# CHI KARDASHIAN Beauty – Black Seed Dry Oil

farouk-kardashian-beautyA Kardashian nővérek kozmetikuma nagyon népszerű, de sok nő kételkedik hatékonyságukban. A Kardashian Beauty által aláírt A Kardashian nővérek kozmetikuma nagyon népszerű, de sok nő kétli a hatékonyságukat. A Kardashian Beauty által aláírt Black Seed Oil egy száraz olaj, amely tápláló és fiatalító tulajdonságokkal rendelkezik. Olyan módon fejlesztették ki, hogy javítsa a sérült hajszerkezetet annak érdekében, hogy a haj erős, simább, fényesebb és láthatóan szebb legyen.

Mennyiség: 15 ml/0.5 oz

CHI Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil – mit kell tudni a termékről?

Összetétel elemzés

Már a név lehetővé teszi, hogy megállapítsuk, in alapul a Kardashian Beauty hajolaj. Ez az Oleum Nigellae Sativae, azaz természetes fekete magolaj, amely felelős a haj hidratációjának szabályozásáért. Ez az összetevő lágyságot és rugalmasságot biztosít, de korlátozza a korpát és az irritációt. Sajnos a Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil nem csak fekete magolajat tartalmaz. A készítményben selyemfehérje és sok illékony szilikon is van. Ezek ártalmatlanok a hajra, ám az ásványi anyagok tartalma eltömődést okozhat és zavarhatja az olaj pozitív hatását.

Formula leírás

A Black Seed Oil Kardashian Beauty legnagyobb előnye a könnyű formulája. A CHI Black Seed Dry Oil azonnal felszívódik, és csak egy csepp szükséges a haj teljes hosszúságára. Ez a Kardashian Beauty kis száraz olaja nagyon hatékony. A termék illata azonban nehezen meghatározható – sem kellemes, sem büdös. A tiszta növényi olaj egyszerű aromája.

Használat

A CHI Kardashian Black Seed Oil alkalmazása nem okozhat nagyobb problémát, bár az applikátor hiánya miatt könnyen elfogyhat. Óvatosan kell adagolni a kézbe, majd a hajra vinni. Hajmosás előtt vagy után is elvégezhető. Ezenfelül, a Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil használata után hajszárítóval fújjuk hajunkat, mert a hőnek jótékony hatása van a kozmetikum összetevőinek felszívódásában.

További infomráció

Ár – meglehetősen alacsony. Eleinte a Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil ára nem magas. Azonban ha figyelembe vesszük, hogy más olaj alapú termékek ugyanannyiba kerülnek, de hatszor nagyobb a mennyisége, akkor ez az ár már nem olyan alacsony. Csomagolás – kényelmes. A Black Seed Dry Oil kis, fekete, műanyag palackba került. Kényelmes és légmentesen zárható, de nincs semmiféle applikátora, ami negatív hatással van a hatékonyságára.

Előnyök:

  • fekete mag olaj
  • könnyed formula
  • selyem
  • könnyű használat
  • kis és kényelmes csomagolás

Hátrányok:

  • relative alacsony ár
  • kis mennyiség
  • szilikonokat és ásványolajokat tartalmaz a készítményben
  • nincs applikátora