Menu

4# DABUR – Amla Hair Oil

dabur-amla-hair-oilA mindennapi nők hajlamosabbak indiai kozmetikumokat használni a hajápolásban. Ezek a termékek várhatóan hatékonyan és bonyolultabb módon ápolják a hajat, ami az egzotikus növényi kivonatoknak köszönhető. Amikor a Dadur Amla hajolajata rendszeresen használjuk a sötét hajon, az képes erősíteni, táplálni és hidratálni a hajat. Sötét hajra ajánlott, mert olyan összetevői vannak, amelyek sötétítik a hajszálakat. Az Amla az egyik legnépszerűbb olaj a haj erősítésére és növekedésére.

Mennyiség: 100 ml/3.4 oz

Dabur Amla Hair Oil – mit érdemes tudni a termékről?

Összetétel elemzés

A Dabur Amla egy egzotikus képlet. Alapvető összetevője az Emblica Officinalis Herbal Oil, amelyet az indiai egres gyümölcseiből nyernek. Ez egy keleti elem, amely az indiai-kínai félszigetről származik. Valójában az amla kivonat felelős az erősségért és a gyorsabb hajnövekedésért, mivel ez az egyik leghatékonyabb összetevő az indiai natúr gyógyászatban. Továbbá a Dabur Amla Jair Oil összetételében ezek is megtalálhatóak: repceolaj, pálmaolaj, mandulaolaj és rozmaringolaj. Sajnálatos módon az olajkomplex összetevői között a tömítő paraffin is helyet kapott.

Formula leírás

Dabur Amla Olaj egy olyan termék, amely sok vitát indít. Folyékony, hisz ezért nevezik olajos terméknek. Erős sötétzöld színű, ami jelentősen megkülönbözteti a többi egyaránt népszerű olajtól. Szerencsére nem kell aggódni, hogy a haj is zöld lesz. Mégis a termék legnagyobb gondja az illata, ami egyesek számára egzotikus lehet, míg mások számára büdös. A Dabur Amla aromája tisztítószerekre emlékeztet és az illata olyan erős, hogy ez még a termék használatakor is kellemetlenséget okozhat.

Használat

A Dabur Amla használata nem okozhat nagyobb problémá, bár az egyszerű adagolója nem könnyíti meg a dolgot. A kozmetikumnak van egy egyszerű sapkája egy lyukkal a közepén, amelyen keresztül az olaj túl nagy mennyiségben árad ki. Nem olyan könnyű kevés Amla olajat adagolni. Mégis, miután sikerült gyengéden masszírozzuk be a fejbőrbe. A Dabur Amla Olajat legfeljebb negyed órára ajánlatos hagyni, ugyani működése nagyon intenzív és és jobb elkerülni, hogy annak intenzív illata beszívódjon a hajba..

További információ

Ár – nagyon alacsony. Ahhoz képest, hogy ez a keleti olaj ritka növényi összetevőt rejt magában, az ára nagyon kedvező. Csomagolás – kényelmetlen. Sajnos, amint azt korábban említettük, a pumpa vagy spray hiánya megnehezíti az olaj használatát. A Dabur Amla egyszerű palackból készült műanyag kupakkal. A gyártó jobbat is produkálhatna.

Előnyök:

  • alacsony ár
  • hihetetlenül hatékony
  • haj növekedésének stimulálása
  • keleti növényi kivonatok
  • természetes olajok komplexuma

Hátrányok:

  • nagyon kellemetlen és intenzív illat
  • rendkívül folyékony állag
  • kényelmetlen csomagolás