Menu

6# EVELINE Cosmetics – Amazing Oils Dry Oil 3-in-1

eveline-cosmetics-amazing-oilsA hajápolásban nem gyakori a 3 az 1-ben olaj – egyszerre hajra, arcra és testre. Ilyen a Dry Oil Amazing Oils, ami minden testrészre regeneráló hatással van. Továbbá, ez az olaj tökéletesen használható a bőrön és minden hajtípuson. Milyenek a tulajdonságai? Mélyen táplálja a bőrt és a hajat, intenzív és tartós nedvességet biztosít, láthatóan fiatalít, erősít és regenerálja a sejteket. A hajat egészséges ragyogással és rugalmassággal látja el.

Mennyiség: 150 ml/5.1 oz

Regenerating Dry Oil 3-in-1 Eveline Amazing Oils – mit kell tudni róla?

Összetétel elemzés

A használat sokoldalúsága komplex tulajdonságokkal bír. Az Eveline Cosmetics Amazing Oils tulajdonságaiért két természetes olaj fele, amelyek magas koncentrációja van jelen: Argania Spinosa Kernel Oils és Macadamia Ternifolia Seed Oil. A mágikus olajokra gondolva inkább az egzotikus olajokra gondolunk. Ez a kettő azonban ugyanolyan jó. Az arganolaj regenerálást, táplálást és a haj rugalmasságát biztosítja. A makadámi olaj (szárítóolaj) kiegészíti az esszenciális anyagok hiányát, hidratál és szabályozza a faggyútermelést. Az olajok mellett az Amazing Oils 3-in-1 összetételében E-vitamin és sok szilikon is található, ami szerencsére ártalmatlan.

Formula leírás

Az Amazing Oils Regenerating Dry Oil 3-in-1 termék tester, arcra és hajra külön figyelmet igényel kivételes formulájának köszönhetően. Valószínűleg az eltűnő olajnak köszönhetően (macadámia) ez a termék azonnal megszűnik a bőr vagy a haj felszínéről. Nagyszerűen felszívódik, és nem hagy zsíros réteget. Könnyű és az illata is nagyon szép. Adagolójával az Eveline Amazing Oils az egész hajat befedi aromas permettel.

Használat

Dry Oil 3-in-1 Eveline inkább permet, mintsem szérum hajra olajok társaságában.A termék összetételében olajok szerepelnek, de a palackra szerelt permetező miatt inkább permetként használható. Megfelelő távolságról permetezzük a hajra és dörzsöljük be gyengéden. A Regenerating oil Eveline Amazing Oils az egész haj hosszúságán vagy csak a végeken használható. Ez a termék számára előnyként bizonyul.

További információ

Ár – nagyon alacsony. Érdemes megvásárolni azAmazing Oils 3-in-1, még akkor is ha figyelembe vesszük az összetételében rejlő kisebb hátrányokat. Alkalmazási módja és tökéletesen felszívódó formula megéri a pénzt. Csomagolás – kényelmes. Regenerating Dry Oil Amazing Oils műanyag palackja tökéletesen alkalmazkodik a kéz formájához. Az adagoló megkönnyíti a használatot, bár a kupak könnyen elveszíthető.

Előnyök:

  • többfunkciós: arc, test, haj
  • E vitamin E az összetételben
  • nagyon alacsony ár
  • két hatásos tulajdonságú olaj
  • könnyed formula
  • könnyű adagoló

Hátrányok:

  • átlagos csomagolás
  • szilikonok a készítményben
  • a kis mennyiségű olaj