Menu

8# ISANA Professional – Oil Care Haarol

isana-professional-haarol-oil-careNehéz megtalálni a hatékony olajt, ami uganyakkor megfizetehető is. Az Isana Oil Care Haarol nem túl drága, vuszont intenzív hajápolást nyújt, puhítja és összességében javítja a száraz, érdes és sérült hajat. A hajvégek védelmére és kondicionálásra ajánlott. Tulajdonságainak hatása várhatóan egészséges, erős és fényes haj. Az Isana olaj várhatóan óvja a hajat, pl. az UV sugárzástól.

Mennyiség: 100 ml/3.4 oz

Isana Professional Haarol – mit kell tudni a termékről?

Összetétel elemzés

Isana Haarol Oil Care sérült hajra ajánlott, mert leginkább regeneráló természetes olajokat tartalmaz. Szérum vásárlásakor a fodrászati kellékként bemutatott terméktől többet várunk el. Gyakorlatban csak két olaj található a készítményben: az Argania Spinosa Kernel Oil és a Helianthus Annuus Seed Oil. Az első argánolaj, amely valójában regeneráló és fiatalító tulajdonságokkal bír. A második olaj napraforgómagolaj tápláló és védő tulajdonságokat nyújt. Azonban ez mit sem ér, amikor több szilikon van, mint a kompozícióban lévő olaj. Tudni kell, hogy az Isana Oil Care Haarol alcohol alapú és szárazsággal jár.

Formula leírás

Az olaj sárga színű és átlagosan sűrű. Bár a pumpa megkönnyíti az Isana Haarol használatát, nem változtat a tényen, hogy ez a termék még kis mennyiség használata mellett is leterhelheti a hajat. Az ilyen hatást két tényező befolyásolja sűrűség (vagy mennyire zsíros a termék) és a potenciálisan tömítő anyagok. A kozmetikum nagy előnye annak illata, ami azonban nem túl sokáig érezhető a hajon.

Használat

Az Isana Oil Care alkalmazása nem meglepő. Három különböző módon használható: hajmosás előtt, így képes behatolni a belső struktúrába, és komplex hatást fejt ki; megmosott és még mindig nedves hajon, hogy megvédje, simítsa és megkönnyítse a stilizálást; vagy száraz hajon a stilizálás érdekében. Nem szabad elfeledni, hogy ez a termék elég zsíros. Ezért ha el szeretnénk kerülni a haj zsírosodását, használjuk az Isana Haarol Oil Care olajt hajmosás előtt.

További információ

Ár – ona legolcsóbbak egyike. Viszonylag érdemes a kiadás, ugyani összetételében sok szilikon található. Csomagolás– kényelmes. Az Isana Haarol Oil Care 100 ml/3.4 oz űrtartalmú. Műanyag palackja nem a legmagasabb minőséget tükrözi, de kényelmes a kézben.

Előnyök:

  • alacsony ár
  • kényelmes csomagolás
  • két sszenciális olaj a készítményben
  • könnyű pumpa applikátor
  • kellemes illat

Hátrányok:

  • szilikonok és alcohol az összetevők között
  • sűrű állag
  • nehéz és zsíros formula