Menu

2# L’Oreal – Magical Power of Essential Oils, Beautifying Elixir

loreal elseve extra ordinary hair oilVan egy probléma a festett hajjal. Rendkívül nehéz megtalálni azt a terméket, amely erősíti a gyenge állapotot, ugyanakkor a szín hosszú élettartamát biztosítja, hidratál és egészséges fényt biztosít. Pontosan ez várható a Beautifying Elixir L’Oreal Magical Power of Essential Oils olajtól. Ez a termék gondoskodik a hajról és véd. Festett hajra lett kifejlesztve, így várhatóan megakadályozza a szín kimosását és egyidejűleg megerősíti a színt közvetlenül a festés után.

Mennyiség: 100 ml/3.4 oz

L’Oreal Magical Power of Essential Oils Beautifying Elixir – mit érdemes tudni erről a termékről?

Összetétel elemzés

A L’Oreal Beautifying Elixírje 6 virág olaj kedvező hatásán alapszik. A Chamomilla Recutita, Nelumbium Speciosum kivonat, Gardenia TahtensVirág kivonat, Rosa Canina Virág kivonat és Linum Usitatissimum Virág kivonat elősegíti a kondicionálást és a színvédelmet. Tehát kiderült, hogy van öt aktív összetevő, amely nem olaj. Lényegében a növényi kivonatoknak is egyaránt jó tulajdonságaik vannak, de ez mégsem ugyanaz. A kamilla kivonat kiküszöböli a szabad gyököket; a lotus virágkivonat biztosítja a regenerációt; a Tahitian Gardenia kivonat (monoi) megvédi, erősíti és rugalmasabbá teszi a hajat; a vad rózsa kivonat antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik; a len kivonat megakadályozza a hajhullást és a haj korai öregedését. A Beautifying Elixir Magical Power of Essential Oils további UV szűrővel is dústott. Sajnos a kozmetikumban szilikonok tartósítószerek és alkoholok is vannak, amelyekről ismert, hogy károsak a hajra.

Formula leírás

A L’Oreal Magical Power of Essential Oils hajápoló olaj festett hajra szép arany színnel rendelkezik. Tipikusan olajos formulája van, ezért az alkalmazása nem rendelkezik nagyobb problémával. Azonban az ilyen állag miatt, az olaj nehezebb. A haj állapotától és a felhasznált termék mennyiségétől függően függően a L’Oreal Beautifying Elixir leterhelheti a hajszálakat. A könnyebb alkamazás érdekében a termékhez jár egy pumpa, mely lényegesen megkönnyíti a hatékonyságot. A L’Oreal olajának nagyszerű előnye a gyönyörű és egzotikus illata.

Használat

A L’Oreal Magical Power of Essential Oils működése hasonlít a többi termékhez, ezért a használata sem tér el. A Beautifying Elixir három módon alkalmazható: száraz hajon mosás előtt (legelőnyösebb), nedves hajon hajmosás után vagy száraz hajon hajmosás után a stilizálás elősegítése és a frizura megőrzése érdekében. Ugyanakkor el kell ismernünk, hogy a termék konzisztenciája itt akadály lehet.

További információ

Ár – moderált. Sokkal jobb terméket is vásárolhat ugyanezen árkategóriában. Azonban nem is a legdrágább és a természetes kivonatai miatt teljesen megéri az árát. Csomagolás – szilárd és praktikus. A L’Oreal Magical Power of Essential Oils Beautifying Elixir 100ml/ 3.4 oz űrtartalmú, ami előnyként szolgál a többi kisebb termékhez képest. A műanyag palack szilárd, elegáns és kényelmesen használható.

Előnyök:

  • festett hajra szentelt
  • öt növényi kivonatot tartalmaz a készítményben
  • nagyon kellemes illat
  • kényelmes csomagolás és applikátor
  • nagy űrtartalom
  • UV szűrő

Hátrányok:

  • leterhelheti a hajat
  • túl sűrű formula