Menu

3# BIOSILK – Hydrating Therapy Maracuja Oil

biosilk hydrating therapy maracuja oilAz egyik legnépszerűbb kozmetikai márka, amely a hajszálak selymességének fejlesztésének köszönhetően vált híressé, de ugyanakkor olaj bázisú különlegességgel is rendelkezik. A Hydrating Therapy Maracuja Olaj hidratálóan regenerálja a nehéz, száraz és sérült hajat. Intenzív hidratáló tulajdonságaival simít és rugalmasabbá teszi a hajat, de ugyanakkor ragyogást nyújt és puhít. A Biosilk Maracuja Olaj továbbá megkönnyíti a stilizálást.

Mennyiség: 15 ml/0.5 fl oz

Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Oil – mit kell tudni a termékről?

Összetétel elemzés

A Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Olaj összetételét tekintően a névből is lehet következtetni, bár félreértelmezhető is lehet. A kozmetikum várható bázisa a Passiflora Edulis Seed Olaj, öregedést gátló tulajdonságokkal. A marula olaj felelős a hajban zajló folyamatokért, ápolásért, regenerálásért és hidratálásért. Sajnos, a marula olaj a Biosilk Hydrating Therapy olajban csak nyomokban található a többi három szilikonhoz képest. Az olajban lévő előnyös összetevők közül meg kell említeni a quinoa kivonatot és a selye protein. Ha nem tartalmazna potenciális allergént, ami irritálhatja a fejbőrt, ez a termék tökéletes lenne.

Formula leírás

A Serum Biosilk Maracuja Oil termék hidratáló regenerációt nyújt könnyed olaj formájában. Nem terhelheti le a hajat és nem képezhet gubancokat, mert gyorsan felszívódik. Csupán egy Hydrating Therapy olaj elegendő ahhoz, hogy a haj regenerálódjon. A konzisztencia és a szérum színe teljesen rendben van, az illata viszont bizonyos aggodalmakat kelthet. Mindez ízlésen múlik, mert sok ember szeretheti az édes és intenzív aromáját.

Használat

A Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Olaj csupán egy hibában szenved. Közvetlenül az üvegből kell alkalmazni, ugyanis nem rendelkezik applikátorral, ami elősegítheto az olaj megfelelő adagolását. Így könnyebb többet elhasználni. Bár a leírás szerint egy cseoo is elegendő, amit kezünkkel a nedves vagy száraz hajra kell felvinni. A Biosilk Maracuja Olaj stilizálás előtt is használható, hogy rendezzük hajunkat.

További információ

Ár – nagyon alacsony. Annak ellenére, hogy a Biosilk maracujaolaj kicsi, érdemes belefektetni. A költség megfizethető és tulajdonságai is elég jók. Csomagolás – nagyon kényelmes. Vegyes érzelmeket kelt. Egyrészt kényelmes, mert a kicsi méretének köszönhetően bárhová vihető. Másrészt, a Biosilk Maracuja Olaj kicsi mérete miatt nehezen használható, különösen, amikor a csomagolás olajos lesz.

Előnyök:

  • maracuja olaj a készítményben
  • könnyed formula
  • további tápláló anyagok
  • kedvező ár
  • jó hatékonyság

Hátrányok:

  • túl kicsi csomagolás
  • nincs applikátor
  • édes és intenzív illat
  • potenciálisan irritáló anyagok a készítményben